Restart Energy Doo

je kompanija kojom se rukovodi racionalno, ali svim srcem. Zato mi težimo da budemo više od snabdevača električne energije i trudimo se da se aktivno uključimo u aktivnosti za dobrobit zajednice. Znamo da svako od nas može biti deo toga i želimo da razvijemo ovaj projekat uz Vašu pomoć!

Društvena odgovornost

je deo dugoročne strategije kompanije. Naša aktivnost utiče na ljudske živote i čini nas odgovornima za njih i za životnu sredinu. Želimo da budemo deo promene koja je našoj državi preko potrebna i želimo da budućim generacijama ponudimo odgovarajuću sredinu gde se mogu razvijati.

Naš Program Društvene Odgovornosti

se bazira na sledećim stubovima: naš odnos prema zaposlenima, nas odnos sa ljudima u našoj zajednici i zaštita životne sredine. Naša kompanija počiva na svakom od ovih stubova.

ODGOVORNOST PREMA ZAPOSLENIMA PODRAZUMEVA:
  • poboljšanje životnog standarda naših zaposlenih, kako na radnom mestu tako i inače;
  • postojanje bezbedne i zdrave radne sredine;
  • uzimanje u obzir interesa svih odlučujućih faktora u slučaju krize ili nepredviđenih događaja;
DRUŠTVENA ODGOVORNOST I ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE:
  • podržavamo razvijanje zajednice u kojoj poslujemo;
  • poštujemo ljudska prava sadržana u Univerzalnoj Deklaraciji Ljudskih Prava iz 1948;
  • štitimo i podžavamo zaštitu životne sredine;
DA LI STE NVO KOJEM JE POTREBNO FINANSIRAJE ZA PROJEKAT?
DA LI STE NVO I IMATE PROJEKAT SA HUMANITARNOM, DRUŠTVENOM TEMATIKOM ILI ZA ZAŠTITU ŽIVOTNE SREDINE ZA KOJI VAM JE POTREBNA PROMOCIJA I FINANSIRANJE? NAPIŠITE NAM PORUKU NA OFFICE@RESTARTENERGY.RS SA NAZIVOM “NVO PROJEKAT” I KRATKIM OPISOM PROJEKTA. NAPIŠITE VAŠE KONTAKT PODATKE, A UKOLIKO SMATRAMO DA JE VAŠ PREDLOG KORISTAN ZA DRUŠTVO ILI ŽIVOTNU SREDINU, FINANSIRAĆEMO PROJEKAT I PROMOVISAĆEMO GA NA NAŠIM KANALIMA.