Društvena odgovornost

RESTART ENERGY DOO je kompanija kojom se rukovodi racionalno, ali svim srcem. Zato mi težimo da budemo više od snabdevača električne energije i trudimo se da se aktivno uključimo u aktivnosti za dobrobit zajednice. Znamo da svako od nas može biti deo toga i želimo da razvijemo ovaj projekat uz Vašu pomoć!

Društvena odgovornost

je deo dugoročne strategije kompanije. Naša aktivnost utiče na ljudske živote i čini nas odgovornima za njih i za životnu sredinu. Želimo da budemo deo promene koja je našoj državi preko potrebna i želimo da budućim generacijama ponudimo odgovarajuću sredinu gde se mogu razvijati.

Naš program društvene odgovornosti

se bazira na sledećim stubovima: naš odnos prema zaposlenima, nas odnos sa ljudima u našoj zajednici i zaštita životne sredine. Naša kompanija počiva na svakom od ovih stubova.

Odgovornost prema zaposlenima podrazumeva:
  • poboljšanje životnog standarda naših zaposlenih, kako na radnom mestu tako i inače;
  • postojanje bezbedne i zdrave radne sredine;
  • uzimanje u obzir interesa svih odlučujućih faktora u slučaju krize ili nepredviđenih događaja;
Društvena odgovornost I zaštita životne sredine:
  • podržavamo razvijanje zajednice u kojoj poslujemo;
  • poštujemo ljudska prava sadržana u Univerzalnoj Deklaraciji Ljudskih Prava iz 1948;
  • štitimo i podžavamo zaštitu životne sredine;
Da li ste nvo kojem je potrebno finansiraje za projekat?
Da li ste nvo I imate projekat sa humanitarnom, društvenom tematikom ili za zaštitu životne sredine za koji vam je potrebna promocija I finansiranje? Napišite nam poruku na office@restartenergy.rs sa nazivom “nvo projekat” I kratkim opisom projekta. Napišite vaše kontakt podatke, a ukoliko smatramo da je vaš predlog koristan za društvo ili životnu sredinu, finansiraćemo projekat I promovisaćemo ga na našim kanalima.