Ko smo mi?

Restart Energy ONE

Restart Energy je kompanija koja je odlučna u nameri da izvrši značajne promene u snabdevanju električnom energijom u Srbiji.

0
GODINE ISKUSTVA
0
PREKO 30 000 POTROŠAČA
0
MILION KWH
ZELENA ENERGIJA
Šta biste rekli da možete videti potrošnju Vaše električne energije sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku, da možete postaviti alarm i obaveštenja za slučaj kada Vaša potrošnja premaši određene vrednosti?Upravo vam to omogućuju naši bežični satovi i mobilna aplikacija. S obzirom da je jedan od naših prioriteta životna sredina, sa nama ćete imati opciju korišćenja električne energije koja potiče 100% od obnovljivih izvora. Napravite prvi korak ka održivoj budućnosti.
BEŽIČNI SAT I MOBILNA APLIKACIJA (USKORO)
BEZ INSTALACIJE, BEZ TROŠKOVA
Potpuna udobnost, nula dinara troškova.Promena snabdevača električne energije koji će Vam pomoći da zaista uštedite novac nikada nije bila lakša!Zatražite ponudu i ukoliko budete zadovoljni, mi ćemo se pobrinuti za svu dokumentaciju koja je potrebna da biste promenili snabdevača.

Vizija I principi

Verujemo da je odluka da naše živote učinimo boljim u našim rukama.Kako za nas tako i za sve oko nas. Zato smo osnovali kompaniju koja pruža potrošačima transparentan pristup zelenoj energiji. Naš cilj je da pomognemo ljudima da izbegnu nepotrebnu birokratiju, zastarele i složene metode kojima se meri i izveštava o potrošnji energije i da omogućimo ljudima da za to manje plaćaju. Osnovali smo našu kompaniju jer ste Vi kao potrošači bili nezadovoljni načinom na koji Vas tretiraju snabdevači električnom energijom, čije je račune bilo nemoguće razumeti, dok je podjednako teško bilo proceniti potrošnju na kraju meseca.Zato smo osnovali kompaniju koja nudi upravo to: jeftinu električnu energiju, zelenu energiju, brzu i efikasnu korisničku podršku sa što manje birokratije i papirologije.

Društvena odgovornost

NAČELA

Naš cilj je da sve veći broj potrošača uvidi koristi usluge kreirane prema potrebama klijenata. Naša misija je da svakodnevno radimo na poboljšanju usluga koje pružamo kako bismo napredovali ka boljoj i stabilnijoj budućnosti. Kako bismo dostigli taj cilj, stalno smo u potrazi za najisplativijim rešenjima na tržištu i želimo da ona budu dostupna našim potrošačima. Naše odluke su rezultat potreba naših potrošača. Zajedno radimo u cilju stvaranja transparentne zajednice, zadovoljne brigom o potrošačima i uslugama koje nudimo. Otvoreni smo za dijalog i veoma brzi u rešavanju problema. Verujemo da je bitno zaštititi životnu sredinu i da je doprinos svakog od nas veoma važan. Našim potrošačima nudimo jedinstveni način da poboljšaju svoju budućnost.