Korisnicka podrska

Zajedno sa Vama korak po korak

U svakom trenutku Vam nudimo korisne i ažurirane podatke

Ovde ćete naći odgovore na Vaša pitanja, informacije o planiranim isključenjima električne enrgije koje objavljuje Operator distributivnog sistema, rešavanje žalbi, i ponuđene načine plaćanja.

Brinemo o svim vašim potrebama koje su u vezi sa energijom

KORISNI DOKUMENTI
Ovde ćete naći sva potrebna dokumenta kako biste sklopili ugovor o snabdevanju energijom. Obrasci za promenu snabdevača, formulari,... Sve što vam je potrebno nalazi se na jednom mestu.
PARTNER LYONESS
Restart Energy je partner sa Lyoness. Ukoliko imate karticu Lyoness Cashback, vratiće vam se procenat novca sa mesečnog računa. Saznajte više!
KORISNE INFORMACIJE
Budite u toku sa najnovijim informacijama sa bloga Restartopedia: kako štedeti struju, korisni saveti i novosti o našim aktivnostima kao i naši planovi za budućnost.
ZAKON
U ovoj sekciji naći ćete sve pravne podatke o snabdevanju električnom energijom. Podaci se proveravaju i ažuriraju svaki put kada to bude potrebno.
REŠAVANJE REKLAMACIJA
Naš cilj jeste da Vam sva rešenja budu pri ruci. Ova stranica će Vam pomoći u procesu rešavanja bilo kakvih reklamacija. Za dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate telefonom ili emailom.
Često postavljena pitanja
Restart Energy želi da bude uz Vas na svakom koraku i da odgovori na sva Vaša pitanja. Ukoliko niste našli Vaše pitanje, možete nas kontaktirati. Rado ćemo Vam pomoći.
ISKLJUČENJA ELEKTRIČNE ENERGIJE
Na ovom linku http://epsdistribucija.rs/index.php/planirana-iskljucenja možete saznati za kada su planirana isključenja električne energije, poštujući blagovremeno objavljene objave Operatora distributivnog sistema.
NAČINI PLAĆANJA
Za Vas smo pojednostavnili proceduru plaćanja računa. Mi Vam nudimo više mogućnosti plaćanja, kako onlajn tako i oflajn, kojima se lako može pristupiti i korisni su za svakog potrošača. Izaberite najbolji način za svaku specifičnu situaciju.

Zajedno sa vama korak po korak.