Partneri

Uštedećete novac I dobićete ekskluzivne prednosti

Restart Energy – Nacionalni Partner Lyoness

Restart Energy je postao komercijalni partner mreže Lyoness za snabdevanje električnom energijom na nacionalnom nivou 2018. godine.

Šta je Lyoness?

Lyoness je osnovan 2003. i funkcioniše kao Zajednica Kupaca za programe lojalnosti potrošača i kupaca za komercijalne partnere Lyoness sa 46 tržišta u svetu, na raznim poljima, sa oko 1000 zaposlenih. Preko 4,5 miliona njihovih članova imaju ekskluzivne prednosti u kupovini – na primer vraća im se novac za svaku kupovinu i dobijaju Bodove za kupovinu – a komercijalni partneri privlače nove lojalne kupce ovim specijalnim prednostima.

Koje koristi mogu imati klijenti Restart Energy od ovog partnerstva?

Restart klijenti koji su takođe članovi Lyoness dobiće povrat novca od troškova sa računa za električnu energiju. Novac će se redovno prebacivati na tekući račun. Procedura je jednostavna i besplatna za sve članove Lyoness.

Članovi Lyoness koji žele da saznaju više detalja o tome kako mogu da iskoriste Restart prednosti i promocionalne cene, mogu ući na našu stranicu sa sajta Lyoness klikom  na ovaj link.. Bilo kad možete postati član. Potpuno je besplatno i imaćete mnoge prednosti.

Da biste uživali u prednostima partnerstva sa Lyoness, morate potpisati ugovor o električnoj energiji direktno sa Restart Energy, a ne putem drugih partnera-saradnika. Kod Lyoness biće dodat na aplikaciju za ugovor.