Restart Energy Democracy – MWAT Token

 

Ako ste ovde na restartenergy.rs, možda ste već jedan od naših korisnika i imate mesečni paket usluga… ili možda tražite informacije o projektu Restart Energy Democracy (RED).

Restart Energy je privatni snabdevač energijom sa najvećim porastom aktivnosti u Evropskoj Uniji, najbolji nezavisni snabdevač na rumunskom deregularizovanom tržištu gasa za domaće potrošače, drugi najbolji nezavisni snabdevač na rumunskom deregularizovanom tržištu električne energije za domaće potrošače, tako da je onlajn aktivnost podelio na dva različita kanala kako bi sve bilo lakše za korisnike.

U ovom trenutku se nalazite na našoj internet stranici posvećenoj klijentima Restart Energy koji imaju mesečni paket za snabdevanje energijom. Klijenti mogu na ovaj način da koriste platformu i da vrše izmene u nalogu. Na ovom sajtu mogu birati drugog snabdevača, razgovarati sa našom ekipom za podršku potrošačima, mogu saznati podatke o potrošnji energije putem portala Restart Energy.

Šta znači Restart Energy Democracy (RED)?

 

Restart Energy je nezavisna kompanija za snabdevanje gasom i električnom energijom u Evropskoj uniji koja trenutno premašuje 20 miliona godišnjeg profita. Veoma zanimljivo jeste da je Restart Energy pokrenuo prvu retail franšizu za energiju i da želimo da stvorimo globalnu decentralizovanu platformu za snabdevanje električnom energijom i ekosistem –  Restart Energy Democracy (RED).

Restart Energy je privatni snabdevač energijom i gasom koji beleži najveći porast u EU, sa sedištem u Rumuniji. Nudimo inovativni onlajn servis koji se fokusira na klijenta i nudi veću transparentnost potrošačima. Od decembra 2017 Restart Energy ima više od 3000 malih i srednih preduzeća i multinacionalnih kompanija kojima obezbeđuje pakete usluga za energiju i gas, a pored toga i više od 27000 domaćih potrošača.

Restart Energy je takođe prvi snabdevač energijom u Evropi koji prihvata plaćanje računa u Bitcoin valuti.

Uz pomoć protokola blockchain, demokratizovan je sektor koji radi otežano zbog birokratije i troškova tranzakcije, gradeći globalnu platformu za snabdevanje energijom. Naš sistem će osloboditi kapital, uštedeti novac klijenata, pomoći lokalnim proizvođačima da više zarađuju i podržati direktnu P2P trgovinu energije.

Druga prednost ekosistema RED jeste da nije potrebno izgraditi novu infrastrukturu ili izmene već postojećeg zakonodavstva. Od ovog trenutka, platforma RED se može smesta primeniti u preko 35 država širom sveta u kojima energetsko tržište je već deregularizovano. Ova područja ukupno predstavljaju oko 44% celokupne potrošnje energije u svetu.

Očekujemo da do 2030. godine globalna potražnja energije bude dvostruko veća u odnosu na sadašnju. Pošto su nam resursi ograničeni, države moraju vršiti inovacije kako bi stvorili energiju na drživi način – sa društvene, ekonomske tačke gledišta i za zaštitu okolne sredine, pošto se suočavamo sa pretećim krajnjim rokom.

Kao odgovor na taj problem, države Evropske unije i SAD počele su probne reforme za deregularicu tržišta energije, dopuštajući privatnim kompanijama da nude zasebne usluge u retail sektoru energije. Države u Aziji kao što su Japan, Južna Koreja, Tajvan, Malaezija, Tajland, Filipini i Singapur već su prešle na deregulaciju tržišta kako bi stvorile održivost, dok Kina i Indija slede da to urade tokom 2018. godine.

Pošto platforma RED preuzme ovu inicijativu, zamišljamo da će svet biti živ, održiv, a energija po pristupačnoj ceni stvara se i koristi od strane svih, svuda. Naša misija jeste da postanemo vodeći snabdevač energijom, da vršimo inovacije i demokratizujemo ovaj sektor.

Šta predstavlja MWAT token?

MegaWatt (MWAT) token nalazi se u osnovi funkcionisanja RED.

MWAT Tokeni predstavljaju tokene za ERC20 koji daju pristup platformi za softver RED i Franšizi RED. Evo nekoliko ključnih činjenica o konceptu:

 • Platforma RED jeste decentralizovana trgovinska platforma na osnovu blockchain tehnologije koja omogućuje potrošačima i proizvođačima da primaju i šalju energiju u celom svetu.
 • Pristup platformi RED vršiće se putem MWAT tokena.
 • Energija na osnovu tokena koja se trguje na Platformi RED može se isporučiti fizički po lokalnim cenama u državama gde je tržište energije deregularizovano i gde Restart Energy postoji direktno ili putem svojih franšiza.
 • Franšiza RED jeste prva franšiza za retail energiju koja vam omogućuje da jednostavno i lako osnujete i rukovodite vašom kompanijom za energiju.
 • MWAT tokeni su prvi tokeni zasnovani na realnoj dobroj prilici. Svaki MWAT daje pristup trgovanju do 1 MWh energije svakog meseca na Softveru Platforme RED.
 • Restart Energy će dodeliti inicijalnih 0.11 KW Tokena za svaki MWAT token. MWAT token funkcionište slično “virtualnoj bateriji za energiju”.

KAKO MOGU DA SE UKLJUČIM?

Ukoliko želite da kupite MWAT tokene, to možete učiniti samo nakon što se pojave za razmenu, imaujući u vidu da naš MWAT su rasprodati u rekordnom roku.

Vlasnici tokena mogu razmenjivati tokene, mogu da pristupe platformi kako bi trošili energiju ili prodavali je drugim korisnicima, mogu dobiti lokaciju za franšizu Restart Energy.

Ako ste zainteresovani da pristupite sektoru energije, program franšiza Restart Energy predstavlja jedinstvenu priliku da se lično uključite u našu misiju da ponovo osmislimo način na koji se kupuje, prodaje i trguje energijom na globalnom nivou.

Svakim korakom unapred, usredsredićemo se na širenje mreže franšiza – ovog puta na globalnom nivou. Svaka franšiza mora imati određeni broj MWAT tokena kako bi funkcionisala. Franšiza RED (RED-F) predstavlja jedinstvenu poslovnu priliku u kojoj mogu uživati vlasnici MWAT Tokena. To je inovativna, isprobana i funkcionalna ideja koja se već koristi u Evropskoj uniji. Dopustiti vlasnicima MWAT tokena da stvaraju i rukovode sopstvenim retail biznisima, spajamo principe decentralizovanog blockchain tržišta sa principima slobodnog tržišta.

Restart Energy već koristi model franšiza koji je sadržan u našoj beloj knjizi. Tačnije, veliki uspeh kompanije dugujemo u velikoj meri našoj sposobnosti da uspešno stvorimo strategiju prodaje na više nivoa, brzom identifikacijom prilika sa tržištai lokalnih resursi (kao mikro-preduzetnici). Uspeh vlasnika franšize je takođe naš uspeh.

Sa nestrpljenjem očekujemo dodavanje novih franšiza i potrošača širom sveta, pošto će RED postati budućnost energetskog tržišta.

DA LI STE SPREMNI
DA NAM SE PRIDRUŽITE?

Nedelju dana nakon početka pretprodaje, dostigli smo 87.5% kapitala od 30 miliona dolara. Posle pauze od 24 sata zvog tehničkog razgovora o odluci da dopustimo svakome da kupi bez minimalne kontrobucije, prodali smo sve preostale MWAT tokene, pošto je prodaja počela i završila se nakon samo 10 sekundi.

Restart Energy već ima široko iskustvo u Evropskoj uniji i želimo da proširimo aktivnost u Aziji, Severnoj Americi i dalje.

Restart Energy nije samo dobra ideja, nego je sama istorija koja se stvara. Nakon zvaničnog lansiranja, platforma RED će moći odmah da uđe na deregularizovana tržišta energije širom sveta i da opslužuje domaćinstva i mala i srednja preduzeća na dotičnim tržištima. Inovativni pristup iza RED ga čini toliko moćnim, pošto sve veći broj država se približavaju odživom tržištu energije.

RED ne predstavlja samo rastuću potrebu sveta da bude zelen i dorživ, nego uz pomoć blockchain strukture smanjuje administrativne troškove, smanjuje troškove tranzakcije i daje potrošačima veću slobodu izbora.

Želite li da saznate više o Restart Energy i našim inovacijama na tržištu energije? Pogledajte naš blog. blog.

Gde da kliknem?

Evo nekoliko linkova koji će vas uputiti ka pravinom smeru:

 • Ako vas interesuje prodaja MWAT tokena, kliknite ovde.
 • Ako želite da saznate više informacija o RED, pročitajte blog.
 • Ako želite da doprinesete, našu belu knjigu možete pročitati ovde.
 • Ako ste korisnik koji ima paket o snabdevanju energijom i želite da stupite u kontakt sa našim zapolenima koji vam mogu pomoći, kliknite ovde.
 • Ako ste korisnik koji ima paket o snabdevanju energijom i želite da se prijavite na portal Restart Energy, kliknite ovde.

 

Možete nas kontaktirati na: contact@restartenergy.rs .